Vacature Lid Raad van Toezicht aandachtsgebied ICT / Huisvesting

11-11-2019
De stichting Edu-Ley vertegenwoordigt het primair onderwijs in Goirle.
Edu-Ley wordt geleid door het College van Bestuur (CvB). De Raad van Toezicht (RvT) is primair verantwoordelijk voor het op onafhankelijke wijze toezicht houden op het beleid van het CvB en op de algemene gang van zaken in de stichting. De RvT staat het CvB met raad terzijde en is werkgever van de voorzitter van het CvB.
Edu-Ley vertegenwoordigt zes basisscholen: De Bron, de Regenboog, 't Schrijverke, Kameleon, Den Bongerd en Open Hof. De kernwaarden zijn autonomie, verbinding, lerende houding en ambitie. De vier waarden versterken elkaar en zijn kenmerkend voor het karakter van Edu-Ley. De scholen stellen zich ten doel onderwijs en zorg te bieden aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar in de gemeente Goirle e.o. De scholen doen dit op basis van algemene toegankelijkheid en maximale ontwikkelkansen voor ieder kind, met als motto "Samen in verscheidenheid".

Vanwege het vertrek van een lid van de RvT zoeken wij een:
enthousiast lid RvT met specifieke kennis op het terrein van ICT en Huisvesting.

Uitgebreide informatie over Edu-Ley en de volledige vacaturetekst kunt u vinden op www.edu-ley.nl of opvragen via info@edu-ley.nl. Informatie over deze vacatures kunt u inwinnen bij de voorzitter van de RvT, Maarten Pieters, op 06-55 15 10 13. Wij ontvangen uw reactie graag uiterlijk 25 november 2019.